Maken

Maken

RSL Op Post heeft ook plaats voor doe-het-zelvers. Ben je een handig Harry of wil je het worden? Dan vind je zeker je zin in RSL Op Post.

 

MAKERSLAB

De plek bij uitstek voor creatievelingen!! We beschikken over een 3 D-printer, een lasercutter en een vinylsnijder. Wat je daarmee kunt doen, lees je hier.

We do! SCHAKELKLAS

De schakelklas helpt jonge nieuwkomers om zich voor te bereiden op een opleiding of job. Meer informatie vind je hier.

CODERDOJO

Ben je tussen 7 en 18 jaar? Wil je leren programmaren? Dan is CoderDojo jouw ding! Klik hier als je er alles wil over weten.

NAAICLUB

Samen in groep naaien. Dat is wat de Naaiclub doet. Thuis geen naaimachine? Geen nood, op RSL Op Post zijn er naaimachines en is er ook materiaal voorhanden. Meer info? Kijk hier verder.

NAAIEN VOOR BEGINNERS

Leren naaien in een korte lessenreeks. Meer info vind je hier.

BOLLEKE WOL RSL

Samen al breiend het gebouw versieren. Bolleke Wol RSL wil van RSL Op Post een kleurrijk gebouw maken. Sluit gewoon aan als je er zin in hebt. Meer info vind je hier.

TUINHIER

Tuinhier vzw is bekend om zijn volkstuintjes. Maar Tuinhier is meer dan dat. Deze vereniging vindt sinds kort haar uitvalsbasis in RSL Op Post. Hier geven ze ook verschillende workshops (bloemschikken, inmaken van de oogst,…) en vormingen. Hou onze kalender in het oog of kijk op hun website.

DAISY LOWIE

Daisy geeft regelmatig workshops in RSL Op Post. Deze bezige en creatieve bij doet aan bloemschikken, knutselen, kookactiviteiten,.. Kijk op onze kalender voor meer informatie.

 

 

 

 

Gesloten
Evenement op
Vandaag is het Allerheiligen. We zijn gesloten!
Filmpje van de Praatwijzer
Gepost op 25.10.2021
Samenlevingsopbouw maakte een mooi filmpje over Praatwijzer, ontmoeting en vorming voor anderstalige nieuwkomers. Bekijk hier het filmpje.