Youthstart - jongeren helpen hun dromen te realiseren

Youthstart – jongeren helpen hun dromen te realiseren

Dinsdag 18 februari 2020, van 10:00 tot 12:00

Realiseer je droom met YouthStart

Ben jij tussen 16 en 30 jaar oud? Ga je niet naar school en ben je niet aan het werk?
Je vraagt je waarschijnlijk af wat je met je leven wilt doen. Terug naar school? Werk zoeken? Ondernemer worden? Een supermoeilijke keuze… waar wij je bij kunnen helpen! Dankzij de YouthStart-training zul je al je dromen waarmaken.

  • Gratis training van 8 dagen
  • Voor jongeren van 16 tot 30 jaar
  • Zonder diploma, zonder werk
  • YouthStart-certificaat, powered by Antwerp Management School & HEC Liège

Benieuwd? Check de getuigenis van Hamdi Hadj Ouada

Dromers gezocht

Tijdens de YouthStart training word je, samen met 10 à 15 andere jongeren, door 2 toffe trainers begeleid. Tijdens een 8-daagse training, die gespreid wordt over enkele weken, ontdek je je talenten en werk je aan een droomproject, dat je op de 8e dag presenteert. Dat alles doe je niet zomaar!

In ruil voor je geweldige inzet ontvang je het YouthStart-certificaat, powered by Antwerp Management School (AMS) en HEC Liège. Daarbij krijg je de kans om samen met enkele jongeren naar het buitenland te reizen en je droomproject voor te stellen op de Europese competitie.

Kom naar de infosessie om ons je vragen te stellen en je toekomstige trainers te ontmoeten! Meer info vind je op de website of schrijf je onmiddellijk in voor de infosessie op Site Noord, te Roeselare.

Makerslab op zaterdag
Evenement op Zaterdag 8 augustus 2020, van 14:00 tot 17:00
Lessenreeks
Opgelet: het makerslab is gesloten wegens de genomen corona-maatregelen. Dit voorlopig t.e.m. 3 april. Elke 2e zaterdag van de maand kan je terecht in het lab van 14u tot 17u. Maak kennis met de machines,…
Prettige feesten!
Gepost op 13.12.2019
RSL op POST hoopt dat dit kerstfeest en het nieuwe jaar net zo speciaal en uniek zijn als jij bent. Wij wensen iedereen al het goede voor 2020!