Workshop: Start to prototype

Workshop: Start to prototype

Donderdag 20 december 2018, van 19:00 tot 22:00

In deze workshop maak je kennis met de machines in het lab: een lasercutter, een vinylcutter en een 3D printer. Je krijgt een basis introductie van de machines en mogelijkheden. Er is ook oefenruimte voorzien om zelf aan de slag te gaan. Deze introductie helpt je op weg om zelfstandig met de machines aan de slag te kunnen tijdens de openingsuren van het lab.

Wil je vrijwilliger worden in het lab? Dan is deze cursus de ideale opstap om verder kennis te maken met de werking van het lab in RSL op Post.

Prijs: €5

50% korting met vrije tijdspas

 

Inschrijven via https://inschrijvingen.roeselare.be/Activities/Detail :log eerst in voor je kan inschrijven. Problemen? mail naar samen@rsloppost.be

Sport in RSL op Post
Evenement op Dinsdag 11 december 2018, van 14:00 tot 15:00
Workshop
Elke dinsdag en donderdag wordt er gesport van 14u tot 15u. RSL op Post is de ontmoetingsplek om samen te sporten! Buurtsport ontvangt jullie gratis!
Geslaagde open dag!
Gepost op 30.08.2018
Bedankt aan alle bezoekers voor de fijne open dag! Het was een gezellige namiddag met Repair café, de naaiclub van welzijnshuis, de lekkere wentelteefjes van Komaf en het zolderdebolderplein! De sfeer was er zeker ook…